Et stærkt hold af specialister

Som noget helt særligt er vi en samling stærke specialister organiseret i et partnerskab helt uden direktør. Vi har forskellige styrker og erfaringer, men deler den samme solide grundfilosofi.

Som kunde vil du få præcis den eller de eksperter, der er mest relevante i forhold til den udfordring, du står overfor.

Team image

En organisation uden chef

Vi har altid lagt vægt på at være et team af uafhængige eksperter med egne kompetencer og stor individuel selvstændighed. Det forpligter, når vi f.eks. afholder firmamøder — vi har en meget åben og fleksibel arbejdskultur, noget vores kunder også drager stor nytte af.


Team image 2

Netværk og håndværk

Vi er ærligt talt ikke gode til at markedsføre os selv. Både fordi vores arbejde ultimativet handler om at gøre os undværlige, men også fordi vi foretrækker en ærlig anbefaling baseret på vores seneste løsning. Vi tror på et personligt netværk koblet med godt håndværk.


Mere om os

Jens Pontoppidan

Softwareudvikler og spillende træner

Jens har over 20 års erfaring med agil softwareudvikling, herunder Docker, Kubernetes, Cloud, linux, scripting, C#, java, databaser (MySql, Oracle, SQLServer), og selenium.

Jens er drevet af hvordan man løse problemer simplest muligt med fokus på samarbejde, vidensdeling, test first, refactoring samt at skabe maksimal værdi for kunden.

Katharina Duarte

Agil coach og forandringskonsulent

Katharina har stor erfaring i rådgivning omkring omstillingsprocesser og brænder for hvordan man kan løfte udviklingsteams ved at sætte fokus på tillid, relationer menneskerne imellem og konfliktløsning.

Katharina har erfaring fra både den offentlige og den private sektor og har bl.a. stærke kompetencer indenfor scrum, coaching, forandringsprocesser, og projektplanlægning.

Michael Zedeler

Agil softwareudvikler, coach og arkitekt

Michael har over 20 års erfaring med softwareudvikling, både som udvikler og leder af udviklere. Når det gælder udvikling, arbejder Michael med systemarkitektur, frontend-teknologi, performanceoptimering, algoritmer, testmetoder, continuous integration og teststrategi.

Som leder arbejder Michael med opbygning og udvikling af hold af udviklere, herunder 1-1 coaching og sparring med andre ledere.

Morten Ulrik Sørensen

Agil softwareudvikler og tech lead

Morten har over 20 års erfaring med ledelse og softwareudvikling, og har blandt andet arbejdet med kunder i telefoni-, økonomi- og shippingbranchen.

Morten interesserer sig for den effektive udviklingsmaskine, og støtter teams med at indføre XP, kanban, scrum, testautomatisering og continuous delivery — og bare med god praksis: få bygget det rigtige og få det bygget rigtigt.

Niels Kloster Andreassen

Agil softwareudvikler og team-coach

Niels har mange års praktisk erfaring som softwareudvikler og 'spillende træner' og med stærkt fundament i agile metoder og praktikker. Niels beskæftiger sig bl.a. med continuous deployment, emergent artitechture og kanban og er drevet af hvordan man skaber en sund kommunikation mellem teamet og forretningen, for at sikre at det rigtige produkt produceres rigtigt.

Nino Stokbro Ag

Lean/Agile coach og spillende træner

Nino har arbejdet med lean og agil softwareudvikling siden han som udvikler i 2002 først stiftede bekendtskab med agile metoder.

Han har siden selv deltaget i og rådgivet mange forskellige organisationer på deres agile rejse, både som team deltager og som coach.

En af Nino's foretrukne udfordringer er som team lead at opbygge agile teams med en kultur, der ofte leder til en team performance og ansvarlighed, der overrasker selv ambitiøse forretningsfolk.

Robin Peters

Agil softwareudvikler og team-coach

Robin har i over 15 år fungeret som agil konsulent for både offentlige og private organisationer. Han er fortaler for små, skarpe og selvorganiserende teams funderet på solide tekniske færdigheder og motiveres af at minimere afstanden mellem behov og værdi for kunden.

Robin foretrækker JVM-baserede sprog og frameworks og Golang på en *nix-platform.

Sonny Korte

Agil softwareudvikler og team-coach

Sonny har over 15 års praktisk erfaring med agil softwareudvikling, herunder test-automatisering, parprogrammering og continuous integration. Sonny har erfaring med udvikling af avanceret web-baserede løsninger til bl.a. energi- finansog uddannelsessektoren.

Sonnys fokus er at støtte op om kvaliteten af kommunikation mellem øvrige udviklerteams og den organisation de indgår i.

Sune Gynthersen

Agil softwareudvikler og team lead

Sune er softwareingeniør med over 15 års praktisk erfaring med Lean og agile softwareudvikling. Han brænder for at skabe gode løsninger. Kompetencemæssigt er han en mennskelig schweizerkniv, og har arbejdet med design, arkitektur, DevOps, all-round automatisering, parprogrammering, AWS cloud, CI/CD, docker, .NET, NodeJS, Java, frontend/backend, struktureret problemløsning, processforbedring, coaching og en masse andet.

Sune er en holdspiller der altid arbejder på at at skabe et stærkt samarbejde i teamet, samt med up- og downstream partnere.