Hvorfor eksisterer Bestbrains?

I 2001 mødtes 17 udviklere med vidt forskellig baggrund på et skisportssted i Utah for at diskutere et alternativ til tunge, langsomme og beraukratiske udviklingsprocesser. Mødet resulterede i det agile manifest

Samme år blev Bestbrains stiftet, og siden har firmaet tiltrukken en broget samling udviklere — samlet om vores fælles forståelse og entusiasme for det agile manifest.

Story image

Historien bag Bestbrains

Bestbrains blev stiftet af Lars Thorup, og har igennem årene haft en lang række partnere, der har arbejdet med systemudvikling og coaching og formidling, både i store, kendte virksomheder og i startups. Flere partnere er gået videre med projekter som de ikke har kunne slippe, imens nye løbende er kommet til med ny viden og idéer.

Story image

Vores filosofi

Vores opgave er at være eksperter i positiv forandring. Vi tror på effektiv udvikling for og med mennesker. Vi synes, mennesker kommer før metoder og teknologi.

Vi sætter en ære i høj faglighed, ukonventionel bredde og overblik — og vi hjælper vores kunder ved at skabe personlige, autentiske relationer og i samarbejde at finde frem til de reelle udfordringer før vi kaster os ud i en standardløsning til et overfladisk problem.

Vi brænder for den bedste løsning. Det er vigtigere for os at finde elegante og effektive svar, ofte som skræddersyede og fleksible løsninger. Der er mange der lover den slags, men vi kan rent faktisk levere det. Vi jagter ikke profit som første prioritet. Vores mål er i virkeligheden at gøres os undværlige gennem sparring, coaching og facilitering, sålede at vores kunders teams på sigt kan færdiggøre opgaven selv.