Historien bag Bestbrains?

Bestbrains blev stiftet i 2001 af Lars Thorup.

Inspirationen kom fra et møde på skisportsstedet Snowbird i Utah, USA tidligere samme år, hvor 17 udviklere med vidt forskellig baggrund diskuterede et alternativ til tunge, langsomme og ikke mindst bureaukratisk udviklingsprocesser. Resultatet af mødet blev det agile manifest, som formulerede en udviklingsfilosofi for software baseret på fire værdier og 12 principper.

Story image

Partnerne

Bestbrains har lige siden stiftelsen tiltrukket en broget samling udviklere som deler en fælles forståelse og entusiasme for det agile manifest.

Vi har gennem årene haft en lang række partnere, der har med systemudvikling, coaching og formidling, både i store, kendte virksomheder og i små startups. Der har været udskiftning gennem årene, hvor partnere har fundet projekter, de ikke kunne slippe, og er gået videre ud i verden, mens der løbende er kommet nye til med ny viden og nye ideer.

Story image

Vores filosofi

Vores opgave er at være eksperter i positiv forandring. Vi tror på effektiv udvikling for og med mennesker. Vi sætter mennesker før metoder og teknologi.

Vi sætter en ære i høj faglighed, ukonventionel bredde og overblik — og vi hjælper vores kunder ved at skabe personlige, autentiske relationer og i samarbejde at finde frem til de reelle udfordringer i stedet for at kaste os ud i en standardløsning til et overfladisk problem.

Vi brænder for den bedste løsning. Vi går altid efter at finde elegante og effektive svar, ofte som skræddersyede og fleksible løsninger. Der er mange der lover den slags, men vi kan rent faktisk levere det. Vi jagter ikke profit som første prioritet. Vores mål er i virkeligheden at gøres os undværlige gennem sparring, coaching og facilitering, sålede at vores kunders teams på sigt kan færdiggøre opgaven selv.