Værdifulde løsninger til reelle udfordringer

Når vi leverer agile softwareløsninger er det ofte som den "spillende træner", en aktiv og fleksibel del af vores kunders team. Som eksperter på forskellige områder deler vi den udviklingsfilosofi, som blev grundlagt med det agile manifest i 2001.

I samarbejde med kunden finder vi reelle udfordringer og løser dem med de mest relevante og effektive udviklingsmetoder. Vi udvikler, rådgiver, coacher og træner agilt — det er sådan, vi skaber værdi.

work

Softwareudvikling i samarbejde med — og for at opbygge — jeres agile teams

Med mange års praktisk erfaring i agil softwareudvikling kan vi hjælpe jer med at søsætte jeres næste projekt. Som ‘spillende trænere’ kan vi løbende dygtiggøre jeres udviklere og hjælpe jer med at løse den reelle udviklingsopgave.

Vi giver jer værktøjer og organisatorisk indsigt til både at kunne opnå hurtige resultater, løbende justere kursen og i sidste ende selv kunne følge projektet til dørs uden vores eller andre konsulenters fortsatte involvering.

Kontakt for eksempel:
Sonny Korte
sonny.korte@bestbrains.dk
+45 50 54 54 42


facilitering

Skræddersyet træning af teams og ledelse i agile værdier, metoder og kultur

En sund organisation er i konstant udvikling. Agile metoder kan hjælpe jer til at folde jeres visioner ud. Principeprne er ikke svære, men de kræver det rette mindset for at være mest effektive.

Udover softwareudvikling tilbyder vi træning i agile metoder pa alle niveauer af jeres organisation. Alt fra foredrag, månedlige samtaler eller en serie af skræddersyede workshops. Vi hjælper jer gerne med at finde frem til det mest relevante i forhold til lige netop jeres behov.

Kontakt for eksempel:
Katharina Duarte
katharina.duarte@bestbrains.dk
+45 31 15 25 33


facilitering

Løbende rådgivning og coaching af teams, projektledere og ledere

Vi rådgiver i konkrete teknikker og metoder, men vi tilbyder også løbende rådgivning og coaching på et mere overordnet plan. Vi har erfaring som projektledere, udviklere, mentorer og fagspecialister — og vi har fulgt projekter i næsten alle tænkelige størrelser og ambitionsniveauer.

Vi kan hjælpe med coaching, uanset om det er med udgangspunkt i et specifikt visionsdrevet projekt eller dit ønske er en mere generel sparring.

Katharina Duarte
katharina.duarte@bestbrains.dk
+45 31 15 25 33

Michael Zedeler
+45 21 27 96 06
michael.zedeler@bestbrains.dk


facilitering

Facilitering af møder og workshops

Gennem vores arbejde med agile metoder har vi opbygget stor erfaring i facilitering af alt fra brainstormmøder, hands-on workshops og teambuilding til ledelses- og projektledelsesudvikling. Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres næste interne workshop eller firmamøde.

Kontakt for eksempel:
Katharina Duarte
katharina.duarte@bestbrains.dk
+45 31 15 25 33


facilitering

Oplæg om agil teknik, metode, ledelse og projektledelse

Indtil videre er vi aldrig blevet trætte af agile metoder, og gang på gang beviser de deres værd hos vores kunder. Vi vil gerne udbrede de agile værdier og det agile manifest og holder gerne oplæg, hvor vi sætter det i en relevant kontekst for lige netop jeres virksomhed.

Kontakt for eksempel:
Morten Ulrik Sørensen
morten.ulrik.sorensen@bestbrains.dk
+45 42 24 60 01