Se også:  Rådgivning | Hele pakke

Start udviklingsprojektet stærkt

Kom godt i gang – og godt i mål – med jeres næste projekt. Vi kan "ignite" jer.

bestbrains.softwareudvikling.jpg

BestBrains har mange års gode, praktiske erfaringer med agil softwareudvikling.

De erfaringer er vores grundlag for at hjælpe jer i gang med jeres næste projekt.

De tekniske kompetencer er en vigtig forudsætning og vi kan hjælpe med at dygtiggøre jeres udviklere. Vi kender den agile værktøjskasse og ved hvordan man kommer godt i gang med udviklingsarbejde, så I både får hurtige resultater og får skabt et sundt fundament I kan bygge videre på.

Endnu et centralt element er løbende at få afklaret om ideen bag projektet holder, så kursen kan justeres mens tid er og så skal organisationen måske også bygges op; hvordan skal holdet sættes?

Kontakt for at høre mere:

sonny.korte@bestbrains.dk
mobil: +45 50545442


Iværksætteri

En iværksætter kom til os med en idé om en kalendertjeneste som social platform. Han havde en prototype; han havde en gruppe af potentielle beta-brugere der gerne hjælpe ham med at prøve ideen af – og et begrænset budget.  I rollen som en konstruktiv partner påtog vi os både en del af ansvaret og risikoen, bidrog med idéer og byggede de første par versioner. Vi fik dem prøvet af på brugerne og vist til potentielle investorer – og vi hjalp med ansættelser og overdrog projektet til den nye organisation.
 

Ministerium

Et ministerium havde fået et digitalt sagsbehandlingssystem, men ville gerne have lavet en brugervenlig indgang med genkendelige koncepter som sagsbehandlerne kender fra deres tidligere reol-baserede sagsbehandling. Projektet blev delt op i passende bidder og udviklet og udrullet én efter én med få ugers mellemrum.

 

Nyt team

En global virksomhed havde brug for at udvikle et helt nyt og innovativt system til deres kunder.  For at fremme hurtig fremdrift og resultater blev projektet flyttet ud af den eksisterende organisation, og et helt nyt team skulle lære at arbejde agilt. Vi besatte nøgleposter i projektet, så organisationen hurtigt kunne lære agil udvikling på en måde der var både pragmatisk og gav resultater.


Er du interesseret i at høre mere om, hvordan BestBrains kan hjælpe dig og din organisation videre? Send os en besked via formen herunder.
Du kan også kontakte os pr. mails ved at skrive til os på adressen: 
info@bestbrains.dk

*