Portrætter_sonny-Gendannet.jpg

Sonny Korte

Agil softwareudvikler og team-coach

Sonny har over 15 års praktisk erfaring med agil softwareudvikling, herunder bl.a. test-automatisering, parprogrammering og continuous integration. Sonny har erfaring med udvikling af avanceret web-baserede løsninger til bl.a. energi- finans- og uddannelsessektoren.

Sonnys fokus er at støtte op om kvaliteten af kommunikation mellem øvrige udviklerteams og den organisation de indgår i

Portrætter_kevin kopi-Gendannet.jpg

Kevin Broløs

Agil softwareudvikler

Kevin har stor erfaring som udvikler indenfor agil softwareudvikling, herunder objekt-orienteret, funktionel, logisk og parallel programmering, samt modellering.

Kevin tror på at et tæt samarbejde med aftageren af løsningen, er vejen til målet og er optaget af hvordan man kan effektivisere softwareprojekter, med det formål at forbedre slutresultatet.

bent_jensen_full kopi.png

Bent Jensen

Agil coach indenfor ledelse og transformation

Bent er specialiseret i agil og lean softwareudvikling, med stærke kompetencer i organisatorisk forandringer, ledelsesrådgivning, coaching og faciliteringer.

Bent har tidligere ledet udviklingen af software-produkter til SAS Institute og hjælper i dag bl.a. store organisationer med implementing af rammeværket SAFe (Scaled Agile Framework), både som underviser og i rollen som rådgiver.

Nino.jpg

Nino Stokbro Ag

Lean/Agile coach og spillende træner

Nino har arbejdet med lean og agil softwareudvikling siden han som udvikler i 2002 først stiftede bekendtskab med agile metoder.  Han har siden selv deltaget i og rådgivet mange forskellige agile konstruktioner og er meget pragmatisk i sin tilgang. Men han arbejder altid med det mål at hjælpe organisationer med at finde det næste trin som de er klar til at klatre op på.

Katharina_duarte_profilbillede kopi-Gendannet.jpg

Katharina Duarte

Agil coach og forandringskonsulent

Katharina har stor erfaring i rådgivning omkring omstillingsprocesser og brænder for hvordan man kan løfte udviklingsteams ved at sætte fokus på tillid, relationer menneskerne imellem og konfliktløsning.

Katharina har erfaring fra både den offentlige og den private sektor og har bl.a. stærke kompetencer indenfor scrum, coaching, forandringsprocesser, og projektplanlægning.

Portrætter_jens kopi.jpg

Jens Pontoppidan

Agil softwareudvikler og projektleder

Jens har over 16 års erfaring med agil softwareudvikling, herunder XP
windows, linux, mobiltelefoni, SOAP Web services, scripting, C#, java, databaser (MySql, Oracle, SQLServer), og selenium.

Jens er drevet af hvordan man løse problemer gennem samarbejde, vidensdeling, test first og refactoring og skabe maksimal værdi for kunden.

Portrætter_jesper-Gendannet.jpg

Jesper Thaning

Specialist i agile softwareudvikling

Jesper er specialist indenfor håndtering af krav, test-automatisering, continuous integration, softwaredokumentation og har erfaring fra både den den offentlige og private sektor.
Jesper har i over 10 år beskæftiget sig med forbedring af udviklingspraksisser ved træning og uddannelse af testere, udviklere og projektledere.

 

Niels_bestbrains.jpg

Niels Kloster Andreassen

Agil softwareudvikler

Niels har mange års praktisk erfaring som softwareudvikler og har et stærkt fundament i agile metoder og praktikker. Niels beskæftiger sig bl.a. med test-driven development, parprogrammering og continuous integration og er drevet af hvordan man motiverer til sund kommunikation mellem teams, konsulenter og kunden, for at sikre at de rigtige produkter produceres hurtigere.

Morten Ulrik Sørensen

Agil softwareudvikler og tech lead

Morten har over 20 års erfaring med ledelse og softwareudvikling, og har blandt andet arbejdet med kunder i telefoni-, økonomi- og shippingbranchen.

Morten interesserer sig for den effektive udviklingsmaskine, og støtter teams med at indføre XP, kanban, scrum, testautomatisering og continuous delivery.
 

Portrætter_robin-Gendannet.jpg

Robin Peters

Agil softwareudvikler og team-coach

Robin har i over 15 år fungeret som agil konsulent for både offentlige og private organisationer. Han er fortaler for små, skarpe og selvorganiserende teams funderet på solide tekniske færdigheder og motiveres af at minimere afstanden mellem behov og værdi for kunden.

Robin foretrækker JVM-baserede sprog og frameworks og Golang på en *nix-platform.

Rikke-veng-2.jpg

Rikke Veng

Eventkoordinator

Rikke er kandidat fra IT Universitetet, hvor hun har studeret digital design og kommunikation.
Rikke ansvarlig for at koordinere BestBrainsevents, kurser og café-møder.

Det er Rikke du skal kontakte hvis du ønsker at deltage i et af BestBrains arrangementer, eller har spørgsmål vedrørende et arrangement.

 

Sune Gynthersen

Agil softwareudvikler og konsulent

Sune Gynthersen har 13 års erfaring med agil softwareudvikling.

Sune har solid erfaring med at få softwareprojekter til at bevæge sig både hurtigt og sikkert fremad og holder et pragmatisk fokus på kontinuerligt at levere mest mulig forretningsværdi, og mindst mulig teknisk gæld.