Mangler du en agil teambuildingsaktivitet eller workshop, der kombinerer teori med afprøvning i praksis ?

 

Agile arbejdsformer stormer frem i de danske virksomheder, og for at det agile projekt skal lykkes, er det vigtigt at et team har en fælles referenceramme. 

BestBrains' konsulenter kan være med til at sikre at alle involverede opnår den samme forståelse af de agile betegnelser. Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder i forskellige brancher med at indføre agile arbejdsformer, og har mange års praktisk erfaring med både dét, der virker, og de faldgruber, der rejser sig i forbindelse med en agil transformation

Få fælles fodslag med en af BestBrains' teambuildingsaktiviteter eller workshops. Vi tilføjer løbende nye workshops her på siden.

 

Er I ved at indføre SAFe i jeres virksomhed, som rammen for store programmer? Ønsker du at teambuilding-aktiviteter skal kunne anvendes og integreres i hverdagen? -Så vil en SAFe-simulering med LEGO være noget for jer.

 

Kombineret med en grundig gennemgang af principperne, giver Kanban med LEGO-simuleringen den bedst mulige start til at få forankret Kanban-processen i hverdagen.

 

Har du og din organisation brug for at styrke jeres kompetencer indenfor user stories? Workshoppen henvender sig til Product Ownere, Scrum Mastere og teams og kan bruges til både Scrum og Kanban.


 

Spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores agile teambuildingsaktiviteter eller workshops eller har du spørgsmål. Kontakt os pr. mail ved at skrive til mailadressen:  info@bestbrains.dk