Se også:  Udvikling | Hele pakke

Styrk jeres agile projekt

Til organisationer med behov for læring og nye input.

En god organisation er i konstant udvikling, og BestBrains konsulenter kan hjælpe med at udvikle jeres – bygge på jeres styrker, afdække eventuelle svagheder, og lære jer nye tricks.

Der kan være konkrete teknikker eller metoder I gerne vil hjælpes videre med, eller det kan være mere bred sparring over hele panelet. Det kan være med et foredrag, månedlige samtaler, eller en serie af workshops. Hvad I har brug for afhænger af jeres konkrete situation, og vi hjælper jer gerne med at finde ud af det.

Kontakt for at høre mere:

bent.jensen@bestbrains.dk
mobil: +45 6082 2111


Agil skønhed

En software-leverandør skulle i forbindelse med et statsligt udbud deltage i en agil skønhedskonkurrence. Efter en uges workshop med coaching, foredrag og øvelser var holdet klædt på – og vandt opgaven. Mens projektet løber, mødes vi jævnligt til videre coaching og sparring. Til det næste udbud hjalp BestBrains alle de mulige leverandører op til skønhedskonkurrencen – én fik opgaven, alle fik et løft.
 

Modenhed

En venture-fond overvejede at investere i et software-firma, og kodens sundhed og teamets modenhed var vigtige parametre. BestBrains blev bedt om en vurdering af firmaets “agile modenhed”, og kunne grundlæggende sige god for både kode og team – men også pege på klare forbedringsmuligheder. Firmaet fik investeringen – og en bunke gode råd.
 

Fælles forståelse

En stor amerikansk virksomhed,  med en bred porteføjle af softwareprodukter til sundhedssektoren i USA, har i mange år benyttet BestBrains som rådgiver.  Med en meget varieret kultur der er opstået ved opkøb og fusioner, og med kontorer i Illinois, Michigan, Colorado og North Carolina, har vi været den gennemgående partner i forhold til at gøre agil udvikling til den fælles metode som alle forstår, praktiserer og bakker op om.  Vores indsats har spredt sig over kurser, workshops, ledercoaching og team- og teknologivurderinger.