Se også:  Udvikling | Hele pakke

Styrk jeres agile projekt

Til organisationer med behov for læring og nye input.

En god organisation er i konstant udvikling, og BestBrains konsulenter kan hjælpe med at udvikle jeres – bygge på jeres styrker, afdække eventuelle svagheder, og lære jer nye tricks.

Der kan være konkrete teknikker eller metoder I gerne vil hjælpes videre med, eller det kan være mere bred sparring over hele panelet. Det kan være med et foredrag, månedlige samtaler, eller en serie af workshops. Hvad I har brug for afhænger af jeres konkrete situation, og vi hjælper jer gerne med at finde ud af det.

Kontakt for at høre mere:

bent.jensen@bestbrains.dk
mobil: +45 6082 2111


Agil skønhed

En software-leverandør skulle i forbindelse med et statsligt udbud deltage i en agil skønhedskonkurrence. Efter en uges workshop med coaching, foredrag og øvelser var holdet klædt på – og vandt opgaven. Mens projektet løber, mødes vi jævnligt til videre coaching og sparring. Til det næste udbud hjalp BestBrains alle de mulige leverandører op til skønhedskonkurrencen – én fik opgaven, alle fik et løft.
 

Modenhed

En venture-fond overvejede at investere i et software-firma, og kodens sundhed og teamets modenhed var vigtige parametre. BestBrains blev bedt om en vurdering af firmaets “agile modenhed”, og kunne grundlæggende sige god for både kode og team – men også pege på klare forbedringsmuligheder. Firmaet fik investeringen – og en bunke gode råd.
 

Fælles forståelse

En stor amerikansk virksomhed,  med en bred porteføjle af softwareprodukter til sundhedssektoren i USA, har i mange år benyttet BestBrains som rådgiver.  Med en meget varieret kultur der er opstået ved opkøb og fusioner, og med kontorer i Illinois, Michigan, Colorado og North Carolina, har vi været den gennemgående partner i forhold til at gøre agil udvikling til den fælles metode som alle forstår, praktiserer og bakker op om.  Vores indsats har spredt sig over kurser, workshops, ledercoaching og team- og teknologivurderinger.


Er du interesseret i at høre mere om, hvordan BestBrains kan hjælpe din organisation videre? Send os en besked via formen herunder.
Du kan også kontakte os pr. mails ved at skrive til os på adressen: 
info@bestbrains.dk

*