Missionen for BestBrains Academy er at udbyde kvalitetskurser og uddannelsesrelaterede events, der er i tråd med vores værdier og agile mindset

Baggrund

Som Danmarks mest erfarne agile konsulenthus har vi i forskellig grad været i berøring med en lang række af software- og produktudviklingsprojekter, og har med tiden oparbejdet en solid praktisk funderet viden om agil udvikling. Samtidigt forholder vi os ydmyge til det faktum at virksomheder og mennesker er unikke. 

Hvorfor

Vi vil gerne invitere dig med og vi vil gøre vores erfaring til din viden, og sammen lære nyt. At uddanne sig i fællesskab med andre mener vi fører til større fremskridt, hurtigere.

BestBrains Academy afholder vi selv har lyst til at tage på. Hos os er der lagt vægt på at det skal være rart og vedkommende at tage på kursus. Vi tillægger de fysiske rammer og forplejningen en høj grad af betydning, for at fremme den uhøjtidelige stemning og gode energi, som vi tilsigter. 

Hvordan

Vi bestræber os på at få fat i de bedste og mest inspirerende folk fra ind- og udland til at holde spændende kurser, med fokus på høj faglighed og et praktisk udbytte som du kan tage med dig hjem og bruge i din egen arbejdspraksis umiddelbart efter.

Vi tilbyder altid at skræddersy et event eller kursus, så det passer til lige netop dig og din organisations behov. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Hvad

Fast Track – når det skal gå stærkt

Din tid er din knappeste ressource. Derfor tilbyder vi kurser, som har til formål at flytte vores erfaring ind som viden i dit hoved på så kort tid som muligt. Straks efter et intensivt halv- eller heldagskursus bliver du i stand til at arbejde aktivt med de ting, du har lært. Ligeledes afholder vi også gratis cafémøder af typisk halvanden times varighed, hvor du kan hente inspiration om et givent emne. 

Digesting Knowledge – når vi skal i dybden

Nogle emner er så avancerede, at man ikke kan lære tilstrækkeligt på et Fast Track kursus. Samtidig mener vi at selve kursusoplevelsen, hvor du får et afbræk i hverdagen og har tid til at gå i dybden med emnet og diskutere læringen med ligesindede over flere dage, er afgørende for at fordøje og optage ny viden på succesfuld vis. 

Samarbejdet i dit team

Vi har igennem mange år oplevet at teambuilding har en stor positiv effekt på engagementet og produktiviteten, når det tager udgangspunkt i teamets dagligdag og har til formål både at styrke samarbejdet og det faglige niveau.

Det har vi lang erfaring med at gøre på en morsom og oplevelsesbaseret måde så kontakt os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Når du skal bruge mere end et stempel – men stadig behøver en Scrum.org certificering

En Scrum-certificering kan være vigtig dokumentation for et vist vidensniveau i en ansættelsessituation. Men i BestBrains er vi grundlæggende skeptiske over for den nuværende praksis for Scrum-certificering.

Hvis du har brug for certificeringen, men mener, at praktisk erfaring er langt vigtigere end at kende nogle begreber, som alligevel er under konstant forandring, så er vores ordning noget for dig. Vi tilbyder koncentreret undervisning baseret på den virkelige verden og guidet selvstudie, som sikrer den officielle Scrum.org certificering.

Læs mere her om Scrum Master certificering

Læs mere her om Product Owner certificering