Missionen for BestBrains Academy er at udbyde kvalitetskurser og uddannelsesrelaterede events, der er i tråd med vores værdier og agile mindset

Baggrund

Som Danmarks mest erfarne agile konsulenthus har vi i forskellig grad været i berøring med en lang række af software- og produktudviklingsprojekter, og har med tiden oparbejdet en solid praktisk funderet viden om agil udvikling. Samtidigt forholder vi os ydmyge til det faktum at virksomheder og mennesker er unikke. 

Så selvom det er de samme udfordringer vi ofte ser, har vi ingen standardløsning at tilbyde. Så ud over at trække på vores allerede eksisterende erfaringsgrundlag, er vi yderst bevidste om vigtigheden af at oparbejde ny viden og samle ny inspiration, for at kunne blive ved med at hedde det vi gør.

Hvorfor

Vi vil gerne invitere dig med og vi vil gøre vores erfaring til din viden, og sammen lære nyt. At uddanne sig i fællesskab med andre mener vi fører til større fremskridt, hurtigere. Og er samtidigt billigere på sigt, hvis vi endelig skal tale om pris. 

BestBrains Academy afholder kurser vi selv har lyst til at tage på. Hos os er der lagt vægt på at det skal være rart og vedkommende at tage på kursus. Vi tillægger de fysiske rammer og forplejningen en høj grad af betydning, for at fremme den uhøjtidelige stemning og gode energi, som vi tilsigter. 

Hvordan

Vi bestræber os på at få fat i de bedste og mest inspirerende folk fra ind- og udland til at holde spændende kurser, med fokus på høj faglighed og et praktisk udbytte som du kan tage med dig hjem og bruge i din egen arbejdspraksis umiddelbart efter. Desuden tilbyder vi altid at skræddersy et event eller kursus, så det passer til lige netop dig og din organisations behov.

Vi vil som regel både kunne tilbyde et såkaldt Fast Track-kursus og et mere dybdegående kursus, der vil strække sig over minimum to dage, alt efter behov. 

Hvad

Fast Track – når det skal gå stærkt

Din tid er din knappeste ressource. Derfor har tilbyder vi en særlig kategori af kurser, som har til formål at flytte vores erfaring ind som viden i dit hoved på så kort tid som muligt. Straks efter et intensivt halvdagskursus bliver du i stand til at arbejde aktivt med de ting, du har lært. Vi kalder dem ”Fast Track”

Kontakt os for at høre mere.

Digesting Knowledge – når vi skal i dybden

Nogle emner er så avancerede, at man ikke kan lære tilstrækkeligt på et Fast Track kursus. Samtidig mener vi at selve kursusoplevelsen, hvor du får et afbræk i hverdagen og har tid til at gå i dybden med emnet og diskutere læringen med ligesindede over flere dage, er afgørende for at fordøje og optage ny viden på succesfuld vis. 

Samarbejde – ikke konkurrence

Efter vores opfattelse er samarbejde langt vigtigere end konkurrence i et projekt og i virksomheder. Mange teambuilding-kurser styres i dag af tidligere sportsfolk, der forsøger at overføre deres sportslige erfaringer og konkurrenceprægede mentalitet til virksomhedens team. Vi tror på, at teambuilding har langt større positiv effekt, når det tager udgangspunkt i teamets dagligdag og har til formål at styrke samarbejdet og det faglige niveau.

Det kan vi stadig gøre på en morsom og oplevelsesbaseret måde så kontakt os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, hvis du har lyst til at gå mere i dybden, måske sammen med resten af dit team. 

Når du skal bruge mere end et stempel – men stadig behøver en Scrum.org certificering

En Scrum-certificering kan være vigtig dokumentation for et vist vidensniveau i en ansættelsessituation. Men i BestBrains er vi grundlæggende skeptiske over for den nuværende praksis for Scrum-certificering.

Hvis du har brug for certificeringen, men mener, at praktisk erfaring er langt vigtigere end at kende nogle begreber, som alligevel er under konstant forandring, så er vores ordning noget for dig. Vi tilbyder koncentreret undervisning baseret på den virkelige verden og guidet selvstudie, som sikrer den officielle Scrum.org certificering.

Samtidig inkluderer vores kursus en times on-site coaching for teams, Scrum Masters eller Product Owners, der har været igennem vores kursus. Efterfølgende får du adgang til et online-fællesskab med andre tidligere kursister.

Læs mere her.

YAY