Portrætter_sonny-Gendannet.jpg

Sonny Korte

Agil softwareudvikler og team-coach

Sonny har over 15 års praktisk erfaring med agil softwareudvikling, herunder bl.a. test-automatisering, parprogrammering og continuous integration. Sonny har erfaring med udvikling af avanceret web-baserede løsninger til bl.a. energi- finans- og uddannelsessektoren.

Sonnys fokus er at støtte op om kvaliteten af kommunikation mellem øvrige udviklerteams og den organisation de indgår i

Nino.jpg

Nino Stokbro Ag

Lean/Agile coach og spillende træner

Nino har arbejdet med lean og agil softwareudvikling siden han som udvikler i 2002 først stiftede bekendtskab med agile metoder.  Han har siden selv deltaget i og rådgivet mange forskellige agile konstruktioner og er meget pragmatisk i sin tilgang. Men han arbejder altid med det mål at hjælpe organisationer med at finde det næste trin som de er klar til at klatre op på.

 

Sune Gynthersen

Agil softwareudvikler og konsulent

Sune Gynthersen har 13 års erfaring med agil softwareudvikling.

Sune har solid erfaring med at få softwareprojekter til at bevæge sig både hurtigt og sikkert fremad og holder et pragmatisk fokus på kontinuerligt at levere mest mulig forretningsværdi, og mindst mulig teknisk gæld.

Katharina_duarte_profilbillede kopi-Gendannet.jpg

Katharina Duarte

Agil coach og forandringskonsulent

Katharina har stor erfaring i rådgivning omkring omstillingsprocesser og brænder for hvordan man kan løfte udviklingsteams ved at sætte fokus på tillid, relationer menneskerne imellem og konfliktløsning.

Katharina har erfaring fra både den offentlige og den private sektor og har bl.a. stærke kompetencer indenfor scrum, coaching, forandringsprocesser, og projektplanlægning.

Portrætter_jens kopi.jpg

Jens Pontoppidan

Agil softwareudvikler og projektleder

Jens har over 16 års erfaring med agil softwareudvikling, herunder XP
windows, linux, mobiltelefoni, SOAP Web services, scripting, C#, java, databaser (MySql, Oracle, SQLServer), og selenium.

Jens er drevet af hvordan man løse problemer gennem samarbejde, vidensdeling, test first og refactoring og skabe maksimal værdi for kunden.

 
Niels_bestbrains.jpg

Niels Kloster Andreassen

Agil softwareudvikler

Niels har mange års praktisk erfaring som softwareudvikler og har et stærkt fundament i agile metoder og praktikker. Niels beskæftiger sig bl.a. med test-driven development, parprogrammering og continuous integration og er drevet af hvordan man motiverer til sund kommunikation mellem teams, konsulenter og kunden, for at sikre at de rigtige produkter produceres hurtigere.

Morten Ulrik Sørensen

Agil softwareudvikler og tech lead

Morten har over 20 års erfaring med ledelse og softwareudvikling, og har blandt andet arbejdet med kunder i telefoni-, økonomi- og shippingbranchen.

Morten interesserer sig for den effektive udviklingsmaskine, og støtter teams med at indføre XP, kanban, scrum, testautomatisering og continuous delivery.
 

Portrætter_robin-Gendannet.jpg

Robin Peters

Agil softwareudvikler og team-coach

Robin har i over 15 år fungeret som agil konsulent for både offentlige og private organisationer. Han er fortaler for små, skarpe og selvorganiserende teams funderet på solide tekniske færdigheder og motiveres af at minimere afstanden mellem behov og værdi for kunden.

Robin foretrækker JVM-baserede sprog og frameworks og Golang på en *nix-platform.

 
Michael Zedeler.jpg

Michael Zedeler

Agil ledelsescoach og softwareudvikler

Michael har over 20 års erfaring med softwareudvikling, både som udvikler og leder af udviklere. Når det gælder udvikling, arbejder Michael med systemarkitektur, frontend-teknologi, performanceoptimering, algoritmer, testmetoder, continuous integration og teststrategi.

Som leder arbejder Michael med opbygning og udvikling af hold af udviklere, herunder
1-1 coaching og sparring med andre ledere.