Lær Kanban med Lego

Bliv klædt på til kanban med BestBRains' Lego-simulering


Kanban er et værktøj for dig, der vil hjælpe teams til at måle og optimere på deres eksisterende arbejdsprocesser. Kanban viser vejen til, hvordan du og dit team med små, løbende ændringer, kan opnå hurtigere færdiggørelse af opgaver og minimering af spild i arbejdsprocesser.

 

Kanban med LEGO er for dig, der tror på, at den bedste læring kommer, når man kombinerer teori med afprøvning i praksis.

BestBrains har udviklet et unikt LEGO-koncept, hvor deltagerne på legende vis kan få kendskab til Kanban-processen. Aktiviteten kræver både kreativitet, analytisk sans og et godt samarbejde i det enkelte team og teams i mellem.

  • Deltagerne vil blive klogere på, hvad flaskehalse og begrænsning af igangværende arbejde betyder for en udviklingsproces
  • Der vil være rum til at reflektere over, hvordan Kanban kan anvendes til at styrke samarbejdet i teams.
  • Simuleringen er bygget op omkring en opgave, som kun kan løses med succes, hvis alle teams arbejder sammen og koordinerer deres opgaver på tværs.

Kombineret med en grundig gennemgang af principperne, giver LEGO-simuleringen den bedst mulige start til at få forankret Kanban-processen i hverdagen.

Aktiviteten kan afholdes som halv- hel- eller 2-dages workshop, med mulighed for opfølgende træning efter behov. Alt efter workshoppens længde, kan aktiviteten desuden indeholde etablering af eget Kanban-board i organisationen.


For mere information: event@bestbrains.dk

 
 

Spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om Kanban-processen eller har du spørgsmål til vores Kanban -simulering, er du meget velkommen til at sende os en besked herunder. Du kan også kontakte os pr. mails ved at skrive til mailadressen:  info@bestbrains.dk

Name *
Name