IMG_1332.jpg

Undervisning

 

IMG_0102-1.jpg

Foredrag

IMG_5382.jpg

Workshop

 

IMG_3157.jpg

Forplejning 

Mangler du et lokale...?

F.eks. til din næste workshop, teamdag eller mindre foredrag? -Så har har vi nogle super velegnede, hyggelige og lyse lokaler med yderst central placering, i hjertet af København og med få minutters gang fra Christianshavn Metro. 

Vi kan tilbyde hel- eller delvis forplejning, som bliver sammensat ud fra de ønsker, du evt. måtte have. Du har også mulighed for at leje lokalerne på timebasis, dog for min. 4 timer. Alt efter ønske til bord- og stoleopsætning, lejer vi ud til grupper i størrelsesordenen 10-40 personer.

Vi er parate til at vejlede dig, i forhold til det event du ønsker at afholde, og kan give en ærlig vurdering af, om vi har det der skal til, for at opfylde dit/jeres behov. Du er også meget velkommen til at komme på besøg inden. 


IMG_6042 (2).jpg

Jeg hedder Rikke og er din kontaktperson, når du ønsker at leje vores lokaler. Jeg går selv meget op i at spotte unikke lokationer til forskellige formål, som både er visuelt indbydende og praktisk indrettet, og jeg sætter en ære i at skabe gode oplevelser. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Name *
Name