Image uploaded from iOS (3).jpg

Undervisning

 

IMG_5382.jpg

Workshop

 

IMG_1594.jpg

Networking

 

IMG_0716 (1).jpg

Forplejning

 

Mangler du et lokale...?

F.eks. til din næste workshop, teamdag eller mindre foredrag? -Så har vi nogle super velegnede, hyggelige og lyse lokaler med yderst central placering, i hjertet af København og med få minutters gang fra Christianshavn Metro. 

Vi kan tilbyde hel- eller delvis forplejning, som bliver sammensat ud fra de ønsker, du evt. måtte have. Du har også mulighed for at leje lokalerne på timebasis, dog for min. 4 timer. Alt efter ønske til bord- og stoleopsætning, lejer vi ud til grupper i størrelsesordenen 10-40 personer.

Vi er parate til at vejlede dig, i forhold til det event du ønsker at afholde, og kan give en ærlig vurdering af, om vi har det der skal til, for at opfylde dit/jeres behov. Du er også meget velkommen til at komme på besøg inden. 


IMG_6042 (2).jpg

Jeg hedder Rikke og er din kontaktperson, når du ønsker at leje vores lokaler. Jeg tillægger selv de fysiske rammer stor betydning i min hverdag, og er ansvarlig for at vores location fremstår visuelt indbydende og hyggelig, samt er praktisk og fleksibelt indrettet til f.eks. undervisning og møder. 

Hos os får du et rigtig godt udgangspunkt for at skabe unikke oplevelser, og vi hjælper gerne med at designe og tilrettelægge dit event. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Name *
Name