Back to All Events

Kickstart på Behavior- og Test-Driven Development

 

Skriv test før kode - BDD og TDD

Kunne du tænke dig at sove bedre om natten, fordi du ved, at din kode altid er veltestet? Ønsker du dig, at din kode er nem at refaktorere? Efterspørger dine kollegaer korrekt dokumentation? Drømmer du om at være mere produktiv (eller kunne gå tidligere hjem) end konkurrenterne? -Dette er blot nogle af fordelene, du kan opnå ved at skrive unit tests, inden du skriver kode. Lars Thorup er manden, der kan lære dig hvordan man gør, samt hvorfor det er så smart.

Bestbrains

Test-Driven Development og Behavior-Driven Development er to sider af samme sag. Vi har nogle forventninger til, hvordan vores kode skal opføre sig ("behavior"), og vi skriver hurtige unit tests, der automatisk sikrer, at disse forventninger altid er overholdt. Denne 4 timers workshop er en introduktion til TDD og BDD. Vi bruger cirka halvdelen af tiden på at præsentere en række eksempler på, hvordan man gør i praksis i forskellige programmeringssprog (C#, JavaScript, C++). Vi gennegår også, hvorfor disse teknikker gør den samlede udvikling mere effektiv og fornøjelig. Den anden halvdel af tiden får du lov at prøve det selv, enten på din egen laptop eller sammen med en meddeltager. Du får instrukser på forhånd i opsætning af udviklingsmiljø, et par sjove opgaver at arbejde udfra og hjælp fra underviseren undervejs. Ved tilmelding bedes du oplyse:

- Om du regner med selv at medbringe en computer og hvilket operativsystem du bruger.

- Hvilke programmeringssprog du foretrækker til øvelserne.

Tid og Sted: d. 10. marts 2016 kl. 16-20. Workshoppen afholdes hos Bestbrains, Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal, 1129 København K

Pris: 1975 DKK inkl. kaffe, te, snacks og en sandwich undervejs. Tilmelding foregår ved at kontakte os på tlf: 7026 2118 eller på mail: event@bestbrains.dk

 

BestBrains Course Terms and Conditions