Back to All Events

Sandheden om agile udviklingsteams

Code Camp er et koncept, der er udviklet til brug i agile udbud, hvor kunden møder leverandørens tilbudte team til en dag, hvor leverandør og kunde udvikler en lille løsning ved at anvende den agile proces i en stærk komprimeret udgave. Jeg har udviklet Code Camp-konceptet og gennemført ca. 40 Code Camps med forskellige teams fra forskellige leverandører. Udover at være et stærkt værktøj i tilbudsvurderingen, så har de mange intense møder med udviklingsteams og -leverandører givet nogle indsigter i, hvordan agile udviklingsteams fungerer. Hvad er typiske styrker og svagheder? Hvor lider teams af storhedsvanvid og hvornår undervurderer de egne evner? Der er også plads til et par betragtninger om ledelses- og virksomhedskultur hos den typiske danske it-leverandør. Jeg satser på at være både tankevækkende og provokerende og give anledning til en god diskussion om udviklerkultur.

 

Thomas Christensen har arbejdet i IT-branchen i mere end 20 år, både som virksomhedsleder og som selvstændig konsulent. I en årrække har han arbejdet med agile processer og udbud en række steder i staten, men lige nu er han data & solution/enterprise architect hos Maersk Oil.

Earlier Event: October 21
Hvad er der på teknologi-radaren?