Back to All Events

Hvad er der på teknologi-radaren?

Konsulentfirmaet ThoughtWorks udgiver et par gange om året deres Technology Radar, hvor de opstiller en række teknologier og teknikker og vurderer dem i forhold til deres potentiale og modenhed. Vi tager et kig på den seneste udgave af rapporten og debatterer de forskellige anbefalinger: Hvilke teknologier er nu så modne at vi roligt kan tage dem i brug, og hvilke nye teknologier ser så spændende ud at vi bør tage et nærmere kig på dem allerede nu? Emner i denne omgang spænder bl.a. over:

- Automatisk sikkerhedstest
- Offline-first webudvikling
- Cloud og container mulighedernes indflydelse på system arkitektur
- Microsoft og open source
- Reaktive web frameworks

Lars vil kort introducere hvert enkelt emne og rapportens anbefalinger inden vi i fællesskab debatterer med egne erfaringer og overvejelser.

Skriv gerne til Lars på forhånd, hvis der er emner fra den seneste rapport, som du især gerne ser os tage op på denne debataften.

Lars Thorup udvikler softwareprodukter, hovedsagelig med JavaScript og C#, og træner udviklingsgrupper i hurtig feedback gennem evolutionært design, testautomatisering og hyppig idriftsættelse. Lars stiftede BestBrains for 15 år siden, har arbejdet i USA de seneste 5 år og er netop vendt tilbage til Danmark. Lars blogger på http://www.zealake.com/blog og twitter i ny og næ som @larsthorup.

Later Event: October 27
Sandheden om agile udviklingsteams