Se også:  Rådgivning | Udvikling

Spillende trænere

Praktisk erfaring er nøglen til at lykkes med agile projekter.

Hvis I oplever at springet fra agil teori til agil praksis ikke altid er helt let, så kan BestBrains hjælpe. Vi kan bidrage med et par ekstra spillere til holdet som kan give et løft teknisk eller procesmæssigt. BestBrains kan stille udviklere, scrum masters, coaches, product owners eller hvad I har brug for. Samtidig med at udfylde sin agile rolle rolle, deler den spillende træner ud af og nyttiggør deres praktiske erfaring med agil softwareudvikling.

Kontakt for at høre mere:

jesper.thaning@bestbrains.dk
mobil: +45 6082 0706

 


Gennemgribende forandring

En global virksomhed ville gerne være mere brugervendt og mere i dialog med kunderne. De ville lære sig at udvikle agilt. De ville etablere en en SOA-platform, så det i fremtiden ville blive lettere at udvikle moderne grænseflader til de gamle systemer. De havde travlt med at realisere de potentielle gevinster. Alt sammen i et projekt! Projektet var i perioder på mere end 30 udviklere, og de valgte at indsætte folk fra BestBrains på nøgleposter i hvert af de 5 udviklingsteams for at tilføre reel agil erfaring. Efter 10 releases blev projektet barberet ned til ét team, og den teknologiske platform blev løbende forenklet og lettere at anvende.
 

Statsinstitution

En statslig virksomhed havde en testafdeling som havde svært ved at få hul på testautomatiseringen. Efter en passende blanding af coaching og hands-on testudvikling har de nu en velfungerende test- og deploymentplatform, så de roligt kan søsætte de ugentlige releases.
 

Mobiltelefoner

En mobiltelefonproducent havde brug for at lære deres udviklere at skrive tests – og det var ikke lige til, for det meste af koden blev skrevet i C. I stedet for at satse på kurser, lærebøger og foredrag hentede de et par trænere fra BestBrains. De spillende trænerer indgik i hvert eneste team i nogle uger. De skrev både kode og tests sammen med virksomhedens udviklerne, som herved lærte teknikkerne og lærte hvordan de kunne benyttes i deres praktiske hverdag.


Er du interesseret i at høre mere om, hvordan BestBrains kan hjælpe din organisation videre? Send os en besked via formen herunder.
Du kan også kontakte os pr. mails ved at skrive til os på adressen: 
info@bestbrains.dk

*