Back to All Events

SAFe - Agil i store organisationer

safe_bestbrains(1).jpg

Free event

With: Bent Jensen
Lanuage: Danish
Where:
BestBrains Academy P/S
Prinsessegade 29A, 2. sal
1422 København K.

 

Agil udvikling har gået sin sejrsgang verden rundt. Der er næppe nogen tvivl om, at det er den rette model for udviklingsteams, der vil levere software hurtigt og i god kvalitet.

I mange år har det dog set ud til, at det kun var for små virksomheder og små teams. I den store skala har de traditionelle metoder stadig været de foretrukne.  På det seneste er der dog fremkommet en del rammeværker, som skaber fundamentet for at kunne skalere agile metoder, så de kan anvendes i udvikling og vedligeholdelse af selv meget store produkter, der beskæftiger hundreder eller måske tusinder af medarbejdere. Scaled Agile Framework (SAFe) er det rammeværk, som i de seneste år har vundet den største udbredelse Man behøver ikke længere kigge misundeligt på kollegerne i de små adrætte opstartsvirksomheder. Alle kan anvende agil udvikling, til gavn for både medarbejdere og virksomheder.


Bent Jensen

Agil coach indenfor ledelse og transformation.  SAFe konsulent (SPC4) og Partner i BestBrains Academy P/S

bent_jensen_full.jpg

Bent er specialiseret i agil og lean softwareudvikling, med stærke kompetencer i organisatorisk forandringer, ledelsesrådgivning, coaching og faciliteringer. Bent har tidligere ledet udviklingen af software-produkter til SAS Institute og hjælper i dag bl.a. store organisationer med implementering af rammeværket SAFe (Scaled Agile Framework), både som underviser og i rollen som rådgiver.

 


* Ved tilmelding af et af BestBrains café-møder bliver du automatisk tilføjet BestBrains nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig via nyhedsbrevet.