Back to All Events

Delegering i praksis

  • BestBrains Academy 29A Prinsessegade København K, 1422 Denmark (map)
Delegation-Poker-3.jpg

Free event

With: Katharina Durate & Jesper Thaning
Lanuage: Danish
Where:
BestBrains Academy P/S
Prinsessegade 29A, 2. sal
1422 København K.

 

Delegering i praksis

Vi ved at agilitet fordrer empowerment, selvorganisering og decentralisering af beslutninger, men betyder det, at jeg skal overlade nogle beslutninger helt til andre?

Kom og prøv Delegation Poker - et spil der er nemt at forstå, men som skal spilles for at opleve styrken.

Vi har sammensat en række velafprøvede scenarier, som vi spiller om og som med garanti sætter diskussionerne i gang. Med tilbage får du en tydelig måde at delegere beslutninger på, som gør det muligt trygt at arbejde med empowerment.

Vi har spillet med utallige teams og ledere, og der kommer altid nye indsigter og usagte holdninger frem, når kortene smides på bordet.

Delegation Poker kommer fra værktøjskassen i Management 3.0.

https://management30.com/practice/delegation-board/


BestBrains_Katharina_duarte.jpg

Katharina Duarte er partner i BestBrains arbejder som rådgiver omkring omstillingsprocesser og flere års erfaring med hvordan man kan løfte udviklingsteams ved at sætte fokus på tillid, relationer menneskerne imellem og konfliktløsning.

BestBrains_jesper_thaning.jpg

Jesper Thaning er partner i BestBrains og har arbejdet på agile softwareprojekter både i det private og det offentlige i over 10 år, og har erfaring med stort set alle dele af udviklingsprocessen. Jesper hjælper med at indføre agile praksisser i organisationer ved at træne og uddanne projekt- og udviklingsteams, projektledere og Product Ownere.


* Ved tilmelding af et af BestBrains café-møder bliver du automatisk tilføjet BestBrains nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig via nyhedsbrevet.