Back to All Events

Lær Kanban med LEGO

Free event


With: Jesper Thaning
Lanuage: Danish
Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

 

Kom og prøv vores LEGO-spil, som på legende vis indfører deltagerne i Kanban-metoden.

Kanban er en simpel måde at styre et flow på og er et effektivt værktøj til at samarbejde omkring fælles opgaver. Kanban kan bruges i mange sammenhænge, både på team niveau og til koordinering af flere teams eller hele produkter.

Kom og oplev hvad flaskehalse og begrænsning af igangværende arbejde betyder for en udviklingsproces, og reflektér over, hvordan du kan bruge Kanban i hverdagen til at styrke samarbejdet i teams.

Vi får bygget masser af LEGO og har det sjovt, men får også værdifuld indsigt i, hvad det giver at visualisere arbejde og samarbejde om at forbedre et flow.

Hvis du ikke kender Kanban i forvejen vil du få en unik indføring i metoden og kan tage den med hjem og bruge den. Hvis du allerede kender eller bruger Kanban vil du helt sikkert opleve nye aspekter i metoden, som du kan bringe med tilbage.


Jesper Thaning er partner i BestBrains og har arbejdet på agile softwareprojekter både i det private og det offentlige i over 10 år, og har erfaring med stort set alle dele af udviklingsprocessen. Jesper hjælper med at indføre agile praksisser i organisationer ved at træne og uddanne projekt- og udviklingsteams, projektledere og Product Ownere.

 

 


* Ved tilmelding af et af BestBrains café-møder bliver du automatisk tilføjet BestBrains nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig via nyhedsbrevet.