Lær SAFe med LEGO

Free event

With: Bent Jensen, Jesper Thaning
Lanuage: Danish

Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

 

Vil du være med til at afprøve skaleret agil udvikling i real-tid, ved at simulere et stor agilt udviklingsprojekt?


BestBrains gentager succeen og inviterer for anden gang til vores velkendte LEGO-koncept på skaleret agil udvikling, og bringer simuleringen op til næste niveau.
Vi tager udgangspunkt i SAFe-metoden (Scaled Agile Framework), som er et anerkendt rammeværk for kollaborativ produktudvikling i store organisationer. 

Vi opbygger en vision for produktet og flere teams planlægger, koordinerer og bygger ét stort sammenhængende LEGO-produkt, ved brug af principper og teknikker fra SAFe.

Vi får bygget masser af LEGO og har det sjovt, men du får også værdifuld indsigt i hvordan skaleret agil udvikling kan foregå og en introduktion til hvordan SAFe griber skaleret produktudvikling an.

Vi gør opmærksom på at der er begrænsede pladser til arrangementet, og at der vil være venteliste i tilfælde af at arrangementet bliver overtegnet.
 


Videoen er fra november 2015, hvor BestBrains afholdte første omgang simulering af SAFe med LEGO.  Scaled Agile Lego® Game var rammen, som på legende vis indførte deltagerne i Scaled Agile Framework. Der blev bygget masser af LEGO, diskuteret og skaleret.