Back to All Events

Projekter forstås baglæns, men må gennemføres forlæns

  • Jazzklubben 107 Gothersgade København, 1123 Denmark (map)

Hele tiden og alle vegne ser vi projekter, der løber af sporet. Så er det byggeriet af metroen, så er det Skat, eller det nye supersygehus i Skejby, for ikke at tale om omorganiseringen af den ene styrelse efter den anden og inden længe også udflytningen af xyz styrelsen til Samsø.

Mange byggeprojekter bliver forsinkede, bliver for dyre eller forliser. Vi lærer dog sjældent hvorfor, da vi altid skynder os videre i stedet for at stoppe op og undersøge, hvad der egentlig gik galt.

Projekter har det med at gå galt, faktisk er det mere end halvdelen af alle projekter, der ikke ender som de skulle, og her stopper Sven Bertelsen op og spørger hvorfor?

I stedet for at fokusere på  projektledelse, stiller Sven Bertelsen selve projektet i centrum. Vi må forstå projektet, før vi kan tale om at styre det og se på projekter som de levende væsener de er.

Sven Bertelsen har årtiers projekterfaringer bag sig – både som projektleder, rådgivende ingeniør, konsulent og førende teoretiker i den internationale lean construction- bevægelse. Sven er aktuel med sin nye bog Det Uregerlige Projekt og har lovet at folde nogle af sine krøllede tanker ud, med plads til spørgsmål og debat.

Café-mødet bliver afholdt i den altid hyggelige JazzCup, beliggende overfor Kongens Have.  Adressen er Gothersgade 107, København K.

BestBrains giver én øl eller vand i forbindelse med arrangementet. Hvad man ønsker at drikke derudover kan købes i Jazzcups café.

 

Læs Bent Jensens, partner i BestBrains tanker om Sven Bertelsens bog "Det uregerlige projekt" her

 

 

 

Earlier Event: March 2
Agile kontrakter
Later Event: March 17
Gør urværket synligt for dit team