Back to All Events

Erfaringer med React, Redux og D3

Free event

With: Lars Thorup
Lanuage: Danish

Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

 

BestBrains får besøg af Lars Thorup som på dette café-møde vil dele ud af sine erfaringer med frontend-teknologierne React og Redux.

Lars har de seneste måneder arbejdet med at bygge en web app hvor front-end benytter React og Redux. Han vil give en kort introduktion til denne nye arkitektur og tankegang, og dermed vise hvordan koden ser ud. De har også forsøgt at bruge D3, som desværre ikke passer særlig godt med React, og de vil derfor snakke lidt om hvad det så betyder, samt fordele og ulemper ved værktøjerne. Til sidst vil Lars demonstrere appen create-react som gør det super nemt at komme igang med React. Medbring gerne laptop (med Node.js installeret) så du kan prøve det selv efter foredraget.


Lars Thorup udvikler softwareprodukter, hovedsagelig med JavaScript og C#, og er i øjeblikket igang med sit 5. startup. Lars træner også udviklingsgrupper i hurtig feedback gennem evolutionært design, testautomatisering og hyppig idriftsættelse. Lars blogger på http://www.zealake.com/blog og tweeter i ny og næ som @larsthorup