Back to All Events

Retrospektiver, gid de var nemmere!

Vi har nok alle prøvet det … retrospektivet der føles som langvarig kinesisk tortur. Andre gange går det anderledes eksplosivt for sig … og ikke på den gode måde. Eller de hyggelige retrospektiver, med kage, der bare ikke rigtig fører reelle forandringer med sig, og derfor føles som rart tidsspilde. Uanset hvad, så sidder vi ofte med en fornemmelse af (eller klar viden om) at vores retrospektiver ikke rigtig fungerer. Men det, der gør at de ikke fungere kan være svært at pege på.

På dette cafémøde vil Nino præsentere dig for nogle kendetegn og årsager for retrospektiver, der ikke opnår deres fulde potentiale, nemlig forbedre teamet samarbejde, trivsel og leverancer. Du vil få præsenteret nogle klassiske retrospektiv anti-patterns, som I bør lære at undgå. Du vil også få præsenteret nogle arketypiske personligheder, som skal håndteres for at retrospektivet bliver godt.

Foredragsholder:
Nino Stokbro Ag er partner i BestBrains og har arbejdet på agil softwareudvikling i det private og det offentlige i over 10 år. Nino arbejder med at træne og coache teams i agil produktudvikling og har stor erfaring i at facilitere retrospektiver og andre workshops for organisationer bredt i den danske IT sektor.

 

Har du lyst til at dykke dybere ned i i hvordan du kan forbedre dine egne retrospektiver på dit team eller i din organisation. Se vores kursus: Facilitering af Retrospektiver og Workshops ved Nino Stokbro Ag. Kursusstart: Onsdag d. 4. maj kl. 16-20, fordelt over 4 onsdage.