Back to All Events

Psykologien i agil udvikling

Free event


With: Bent Jensen
Lanuage: Danish
Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.


Kom og hør om hvilke psykologiske mekanismer der ligger bag velfungerende teams.

Hvorfor er nogle teams bedre end andre? Hvorfor er trivsel så forskellig på mange arbejdspladser? Hør nærmere om de psykologiske mekanismer bag gode udviklingsteam, som både ledere og medarbejdere kan have stor gavn af at kende og tage hensyn til.


Bent Jensen er partner i BestBrains og har over 10 års erfaring med rådgivning og coaching af private og offentlige virksomheder i Danmark og i USA, og har før det arbejdet som leder af SAS Institute’s danske udviklingsafdeling, som var pionerer inden for agile metoder i begyndelsen af årtusindet.


* Ved tilmelding af et af BestBrains café-møder bliver du automatisk tilføjet BestBrains nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig via nyhedsbrevet.