Back to All Events

Agile kontrakter

 

 

Kontrakter på softwareprojekter er traditionelt enten fastpris eller timepris. Agile projekter er vanskelige at gennemføre under disse kontraktformer, hvad enten det er i den private eller offentlige sektor, fordi begge kontraktformer skaber nogle særlige risici og udfordringer når en kunde og leverandør skal samarbejde mod at nå et fælles mål. 

Kom og hør hvordan man kan bruge forskellige typer af kontrakt-elementer i agile projekter alt afhængig af hvad man som kunde ønsker at opnå, samt hvordan man som leverandør bør forholde sig til at arbejde under agile kontrakter.

Med hjem får du både inspiration til at nytænke jeres egne kommercielle relationer, og også praktiske anvendelige modeller og kontraktformuleringer.

Foredragsholder:
Jesper Thaning, partner BestBrains. Jesper har arbejdet med agile projekter i over 10 år og interesserer sig indgående for hvordan man kan skabe fornuftige aftalegrundlag mellem kunde og leverandør, og hvilken indflydelse aftalerne kan få på den efterfølgende leverance.