Back to All Events

Bliv en haj til nedbrydning

Free event

With: Jesper Thaning
Lanuage: Danish

Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

 

Så kom og hør, om teknikker til at nedbryde stort og småt. Fra projekter til epics og user stories - og vær med til at dele dine erfaringer med andre deltagere. 

Et vigtigt redskab i arbejdet med backloggen er at nedbryde store features og funktionsområder til mindre, så de fx. passer ind i en iteration eller er overskuelige at implementere for et team.

Men nedbrydning handler ikke kun om en passende størrelse. Det kan også være et afgørende bidrag til effektiv prioritering og planlægning, og kan sågar mindske behovet for estimering.

Nedbrydning er også et generelt princip, der med fordel kan bruges på andre og større områder end blot en enkelt backlog.

Du har sikkert dine egne erfaringer med at nedbryde og vil kunne inspirere og blive inspireret ved at diskutere mulige nedbrydningsmetoder i forhold til konkrete problemstillinger.

Vi gør opmærksom på at der er begrænsede pladser til arrangementet og at vi ikke på forhånd garanterer pladser til alle tilmeldte.

Temaet "Product Owner i praksis" sætter fokus på teknikker og metoder som kan hjælpe dig i arbejdet som Product Owner, ved korte introduktioner, øvelser og erfaringsudveksling med andre deltagere.


Jesper Thaning er partner i BestBrains og har arbejdet på agile softwareprojekter både i det private og det offentlige i over 10 år, og har erfaring med stort set alle dele af udviklingsprocessen. Jesper hjælper med at indføre agile praksisser i organisationer ved at træne og uddanne projekt- og udviklingsteams, projektledere og Product Ownere.

 

 

* Ved tilmelding af et af BestBrains café-møder bliver du automatisk tilføjet BestBrains nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig via nyhedsbrevet.