Back to All Events

Bliv en haj til nedbrydning

Tak for en hyggelig aften.

I er velkommen til at kontakte os hvis I har spørgsmål eller lignende.

Nedenfor er links til mere materiale om splitting user stories og user story maps, hvis linksene i præsentationen ikke skulle virke.

Splitting user stories

http://www.agileforall.com/2009/10/patterns-for-splitting-user-stories/

http://bit.ly/PuCoC2  (Engelsk cheat sheet - 1 PDF)

User Story Maps

http://www.agileproductdesign.com/presentations/user_story_mapping/index.html

http://bit.ly/1fiSfBm  (Quick Reference PDF - 2 pages)

 

Jesper Thaning, tlf.: 60 82 07 06  mail: jesper.thaning@bestbrains.dk

Christine Tofte Werup tlf.: 31 40 51 66  mail: christine.werup@bestbrains.dk

 

Et vigtigt redskab i arbejdet med backloggen er at nedbryde store features og funktionsområder til mindre, så de fx. passer ind i en iteration eller er overskuelige at implementere for et team.

Men nedbrydning handler ikke kun om en passende størrelse. Det kan også være et afgørende bidrag til effektiv prioritering og planlægning, og kan sågar mindske behovet for estimering.

Nedbrydning er også et generelt princip, der med fordel kan bruges på andre og større områder end blot en enkelt backlog.

Du har sikkert dine egne erfaringer med at nedbryde og vil kunne inspirere og blive inspireret ved at diskutere mulige nedbrydningsmetoder i forhold til konkrete problemstillinger.

Så kom og hør, om teknikker til at nedbryde stort og småt. Fra projekter til epics og user stories - og vær med til at dele dine erfaringer med andre deltagere. 

Vi gør opmærksom på at der er begrænsede pladser til arrangementet og at vi ikke på forhånd garanterer pladser til alle tilmeldte.

Foredragsholder: Jesper Thaning, partner BestBrains

Temaet "Product Owner i praksis" sætter fokus på teknikker og metoder som kan hjælpe dig i arbejdet som Product Owner, ved korte introduktioner, øvelser og erfaringsudveksling med andre deltagere.

Earlier Event: May 28
D3