Back to All Events

Tillid driver det gode samarbejde

I en omskiftelig verden med fokus på effektivitet og økonomi er tillid både et stærkt middel til og et resultat af et tæt samarbejde. Tillid skaber et stærkt og frugtbart arbejdsklima og er med til at give gode resultater.

Bent Jensen fra BestBrains og Tina Su Lyn Lim, tidligere projektleder hos NNIT, fortæller hvordan arbejdet med at skabe og vedligeholde tilliden mellem deltagerne i et projekt for en offentlig styrelse har givet bonus i form af et mere effektivt samarbejde, og høj motivation og produktivitet.

I foredraget vil du høre hvorfor tillid er så vigtigt, og høre om konkrete eksempler på at vedligeholde og opbygge tilliden som praktiseret på projektet.

Du kan forvente at gå fra mødet med nye idéer til, hvordan du kan øge tilliden og samarbejdet i dagligdagen.

Tilmeld dig her

Bent Jensen
Tina Su Lyn Lim