Back to All Events

Agile kontrakter

Tak for en rigtig hyggelig aften.
Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål.

Jesper Thaning
jt@bestbrains.dk
+45 60 82 07 06

Kontrakter på softwareprojekter er traditionelt enten fastpris eller timepris. Agile projekter er vanskelige at gennemføre under disse kontraktformer, hvad enten det er i den private eller offentlige sektor.

BestBrains har opfundet en kontraktform, som giver kunde og leverandør et økonomisk incitament til at samarbejde og nå effektivt i mål. Den stiller en række specifikke krav til både kunde og leverandør for at projektet lykkedes.

Med dig hjem får du både inspiration til at nytænke jeres egne kommercielle relationer, og også praktiske anvendelige prismodeller og kontraktformuleringer.

Foredragsholder:

Jesper Thaning, partner BestBrains. Jesper har arbejdet med agile projekter i over 10 år og interesserer sig indgående for hvordan man kan skabe fornuftige aftalegrundlag mellem kunde og leverandør og hvilken indflydelse aftalerne kan få på den efterfølgende leverance.

 

Tilmeld dig her