Back to All Events

User Story Mapping

Tak for en rigtig hyggelig aften med masser af energi.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål.

Jesper Thaning
jt@bestbrains.dk
+45 60 82 07 06

Arbejder du med user stories? Så har du sikkert også oplevet, at helheden kan drukne i detaljerne, og at forståelsen mellem forretningen og udviklerne halter.

Jeff Patton er pioner indenfor teknikken “User Story Mapping”, som han har beskrevet i bogen af samme navn. Det er en enkel og supereffektiv teknik til at skabe overblik og sikre, at alle involverede har samme forståelse, og sammen er i stand til at planlægge og prioritere.

Lær på få timer nok til at anvende denne teknik til at skabe overblik over et projekt, en feature eller en release. Du kan med fordel anvende det i forbindelse med behovsafklaring, planlægning og som middel til at facilitere en mere meningsfuld dialog mellem alle deltagerne i et agilt projekt. 

Jesper Thaning giver en hands-on introduktion til user story mapping, så du selv kan tage teknikken i brug efter café-mødet.

Tilmeld dig her

Earlier Event: March 17
Scrum med LEGO