Back to All Events

Gør urværket synligt for dit team

præsentation2.jpg

Har du svært ved at få jeres Kanban board til at fungere som det kraftfulde samarbejdsværktøj, som du havde forventet? Har I svært ved at få jeres Scrum board til at være en aktiv del af jeres daglige stand-up møder? Har dit team svært ved at få jeres opgaver til at passe ind i jeres opgavetavle? Eller har I svært ved at tage hul på at synliggøre jeres arbejdes kringlede processer i noget så simpelt som en tavle med nogle post-its?

Visualisering af arbejdsprocesser ved hjælp af opgavetavler kan være et enddog meget kraftfuldt værktøj for dit team i jeres vej mod bedre overblik, bedre opfølgning, bedre samarbejde og bedre kommunikation til omgivelserne om jeres vigtige arbejde. Men det kan være svært at løfte sin brug af opgavetavler udover de simple todo-doing-done tavler som man kan google sig til utallige eksempler på.

På dette cafémøde vil Nino præsentere dig for nogle teknikker til visualisering af arbejdsprocesser, samt give dig nogle simple, men kraftfulde værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge på jeres egen tavle.