Back to All Events

Bliv en ørn til estimering

Estimering kan hjælpe agile teams til at blive mere opmærksomme deres egen formåen og kan være et vigtigt redskab til at styre frem mod en deadline.

Estimering er også et nyttigt redskab til hurtigt at afklare funktionalitetsområder, afdække risici og udfordringer inden vi bruger for lang tid på et forberede et funktionalitetsområde til implementering.

Så kom og hør, om teknikker til at estimere stort og småt ved brug af relativ estimering (fx. i Story Points) og afprøv dem i praksis. Hør om tips og tricks til at komme igang med relativ estimering og vær med til at dele dine erfaringer med andre deltagere.

Fokus vil være på relativ estimering af funktionalitet og ikke på estimering af udviklingsopgaver (tasks) i timer i forbindelse med fx. sprint planning.

Vi gør opmærksom på at der er begrænsede pladser til arrangementet, og at der vil være venteliste i tilfælde af at arrangementet bliver overtegnet.

Foredragsholder: Jesper Thaning, partner BestBrains

Temaet "Product Owner i praksis" sætter fokus på teknikker og metoder som kan hjælpe dig i arbejdet som Product Owner, ved korte introduktioner, øvelser og erfaringsudveksling med andre deltagere.

Earlier Event: November 3
Den agile transformation - do's and dont's
Later Event: December 9
Kickstart dit team med improteater