Back to All Events

Software Craftmanship, hvad betyder det?

Software udvikling indeholder uden tvivl en god portion håndværk, men hvad er godt håndværk indenfor software udvikling? - Og hvad betyder Software Craftmanship egentlig?

Som software-håndværkere bør vi have en god håndværkermentalitet. Vi bør have kvalitetssans og stille krav til hinanden. Vi bør være interesserede i at lære nyt og i at hjælpe hinanden med at blive dygtigere. Indimellem kniber det dog med den rette indstilling til hvad vi kan og bør forvente af hinanden. Der bliver lidt for ofte klippet en tå og hugget en hæl. Det bør vi gøre noget ved - vil du være med?

Hvis du vil høre mere om hvad det vil sige at være en Software Craftsman så deltag i dette café-møde og hør Nino fortælle om sin vinkel på Software Craftmanship og hvorfor det er vigtigt for også din organisation.


Earlier Event: December 9
Kickstart dit team med improteater
Later Event: March 2
Agile kontrakter