Back to All Events

Kickstart dit team med improteater

Måske du kender følelsen af bruge din hjerne intensivt i løbet af en arbejdsdag, mens din krop er et koldt hylster, der sidder i dårlige stillinger for mange timer om dagen? -Og måske du til gengæld gennemtæsker din krop uden for job i diverse former for ekstrem sport, mens din hjerne kører på cruise control, eller tænker på ren overlevelse? 

Kunne det ikke være sjovt, hvis vi i højere grad var tilstede som hele mennesker, i de ting vi foretager os, hvor følelsen af sammenkobling mellem hjerne og krop rækker udover det rent fysiologiske plan? 

Nu kan du få en smagsprøve på hvordan øvelser hentet fra improteatrets verden kan skærpe både dit mentale og fysiske nærvær og parathed, samt få værktøjer til, hvordan du på rekordtid kan nedbryde barrierer, kickstarte kreativiteten og sætte fokus på det gode samarbejde i et team. 

En af de eneste regler, der er i improteater er, at du som udgangspunkt altid møder dine medspillere med et “Ja, og…”. Impro er en holdsport, hvor det handler om at gøre hinanden til superstjerner, og hvor fokus er på oplevelsen af ægte teamspirit frem for individuelle præstationer. 

Nina og Rikke har tidligere afholdt en lignende workshop for både softwareudviklere og lærere, så din faglige baggrund er ikke afgørende, ligesom at det ikke kræver nogen særlige forudsætninger at deltage, udover en god portion åbenhed og nysgerrighed. 

Det foregår d. 9. december fra kl. 17-19 hos BestBrains og tiden vil hovedsageligt blive brugt på praktiske øvelser, enten to og to eller i større grupper. Der vil max. være plads til 16 deltagere. Der vil være nogle forfriskninger og mulighed for en god snak efterfølgende. 

Kom til stede 

Kom til stede 

Nina Marie Birk er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2008. Siden har hun optrådt på teatre rundt omkring i landet (Aarhus Teater, Thy Teater, Folketeatret m.fl.), og medvirker aktuelt i dramaserien "Norskov" på TV2 her i efteråret. Hun har desuden undervist børn og voksne i improvisationsøvelser, og skal til vinter lave en forumteaterforestilling for Forumteatret Prisme, der er baseret på publikums interaktion. 

Rikke Myung Sun Nielsen er BestBrains' krea-generalist, der udover opstarten og opbygningen af BestBrains Academy blandt andet arbejder med processer for politikudvikling i Alternativet, og snart færdiggør en uddannelse som selvværdsvejleder hos Joan Ørting. 

Earlier Event: November 24
Bliv en ørn til estimering