Back to All Events

2-dages Scrum Master kursus


  • Copenhagen Denmark (map)

Bliv certificeret Scrum Master og få indsigt i de menneskelige mekanismer, som gør Scrum til en effektiv metode til at løse innovative IT-projekter.

For at blive en dygtig Scrum Master skal du kunne mere end teknikker og processer. Du skal også forstå, hvorfor Scrum som arbejdsmetode fundamentalt ændrer den måde, mennesker arbejder sammen på.

På dette kursus lærer du begge dele. Du bliver certificeret Scrum Master, og lærer alle fagtermer, mødestrukturer, roller og processer, og hvordan de hænger sammen indbyrdes.

Derudover dykker vi ned i det menneskelige lag under Scrum.

Brugt rigtigt er Scrum et fantastisk værktøj til at løse innovative udfordringer. Forudsætningen for succes er imidlertid, at der er tillid mellem alle i teamet, og derfor sætter vi gennem en blanding af teori og øvelser fokus på, hvordan du kan være med til at skabe den kultur, som giver de bedste muligheder for et godt resultat.

Du lærer at forstå, hvad der er på spil mellem mennesker i et Scrum-forløb, hvilke ting, der typisk går galt, og hvilke personlige udfordringer en Scrum Master skal være klar til at møde.

Kurset afsluttes med en eksamen, og når du består, bliver du certificeret Scrum Master.

FORUDSÆTNINGER

Deltagerne forventes inden kurset at have læst Scrum guiden samt bogen “Scrum - The Art of Doing Twice the Work in Half the Time”. 

Alt materiale er på engelsk og eksamen afholdes på engelsk. Undervisning afholdes på dansk.

PRAKTISK INFO

Varighed: 2 dage.

Pris: 9.500 kr. inkl. let morgenmad, frokost, kaffe, te, frugt og diverse snacks begge dage. 

Sted: TBA, men centralt i København.

KONTAKT 

Mail: events@bestbrains.dk

UNDERVISER

Michael Arnoldus har mange års erfaring i agil udvikling, Lean og Scrum, både som underviser og i praksis som projektleder og software udvikler. Har fungeret som Scrum Master og Product Owner på adskillige projekter, har indført Scrum i talrige virksomheder og har ligeledes stor erfaring indenfor IT-arkitektur. Michael er derudover uddannet psykoterapeut.


Earlier Event: November 13
Intensiv JavaScript-Unittest Workshop
Later Event: February 18
Den allokratiske virksomhed