Kvalitetskurser og uddannelsesrelaterede events

Undervisning der er i tråd med BestBrains værdier og agile mindset

kurser bestbrains.jpg

Som Danmarks mest erfarne agile konsulenthus har vi i forskellig grad været i berøring med en lang række af software- og produktudviklingsprojekter, og har med tiden oparbejdet en solid praktisk funderet viden om agil udvikling.

BestBrains Academy afholder kurser vi selv har lyst til at tage på. Hos os er der lagt vægt på, at det skal være rart og vedkommende at tage på kursus. Vores fokus er på høj faglighed og praktisk udbytte, som du kan tage med dig hjem og bruge i din egen arbejdspraksis umiddelbart efter. Vi tillægger de fysiske rammer og forplejningen en høj grad af betydning, for at fremme den uhøjtidelige stemning og gode energi, som vi tilsigter. 

Vi tilføjer løbende nye åbne kurser i vores kursuskalender, men vi tilbyder ligeså at skræddersy et event eller kursus, så det passer til lige netop dig og din organisations behov.

 

Kontakt for at høre mere:

rikke.veng@bestbrains.dk
mobil: +45 71 99 28 72


Fast Track – når en halvdagsworkshop er nok

Din tid er din knappeste ressource. Derfor tilbyder vi en særlig kategori af kurser, som har til formål at flytte vores erfaring ind, som viden i dit hoved, på så kort tid som muligt. Straks efter et intensivt halvdagskursus bliver du i stand til at arbejde aktivt med de ting, du har lært.

Kontakt os for at høre om mulighederne for en specialdesignet workshop til dig og din organisation. 

 

Digesting Knowledge – Med et kursus kommer man i dybden

Nogle emner er så avancerede, at man har brug for mere tid til at nå i dybden. Samtidig mener vi at selve kursusoplevelsen, hvor du får et afbræk i hverdagen og har tid til at fordybe dig i et emne og diskutere læringen med ligesindede over en eller flere dage, er afgørende for at fordøje og optage ny viden på succesfuld vis. De fleste af vores åbne kurser afholdes over en eller to dage, og udbydes ligeledes som inhouse-kurser. 

 

Samarbejde – ikke konkurrence

Vores opfattelse er, at et godt samarbejde i de fleste tilfælde er langt vigtigere end konkurrence i et projekt eller i en virksomhed. Mange teambuilding-events styres i dag af tidligere sportsfolk, der tager udgangspunkt i deres sportslige erfaringer og konkurrenceprægede mentalitet til virksomhedens team. Vi tror på, at teambuilding har langt større positiv effekt, når der tages udgangspunkt i teamets dagligdag, og hvor formålet er at styrke samarbejdet og det faglige niveau. Det kan vi stadig gøre på en morsom og oplevelsesbaseret måde.

 

Når du skal bruge mere end et stempel – men stadig ønsker en certificering

Hvis du har brug for en certificering, men mener, at praktisk erfaring er vigtigere end at kende nogle begreber, som alligevel er under konstant forandring, så er vores kurser for dig.

Vi anerkender at en certificering kan være en vigtig dokumentation for et vist vidensniveau, og for at sikre en fælles referenceramme i en organisation. Dog forholder vi os med en sund skepsis til den nuværende praksis for certificeringer, og med det in mente, bestræber vi os altid på at tilbyde koncentreret undervisning baseret på den virkelige verden.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dit team. 


Kommende åbne kurser:

 

Kommende café-møder: