Scrum.org Certified Professional Scrum Master · September 26-27 · 2016

scrum3.jpg
scrum3.jpg

Scrum.org Certified Professional Scrum Master · September 26-27 · 2016

9,900.00

2 Day Course

Date: Monday, September 26 - Tuesday, September 27, 2016

Time: 9:00AM – 4:30PM

Where:
BestBrains P/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

Sales end:

September 25
 

Quantity:
Add To Cart

INFO OM KURSUS

For at blive en dygtig Scrum Master skal du kunne mere end teknikker og processer.  Du skal også forstå, hvorfor Scrum som arbejdsmetode fundamentalt ændrer den måde, mennesker arbejder sammen på.

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dags kursus som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om avancerede teknikker til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv. Teknikkerne fokuserer på skift i adfærd, arbejdet med teams, coaching og facilitering samt forandringer i hele organisationen. Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaserede øvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre at forstå, hvad de skal gøre, når vender tilbage til deres eget arbejde.
 

MÅLGRUPPE

Professional Scrum Master kurset er specifikt målrettet Scrum Masters og personer som har praktisk erfaring med Scrum, men indholdet er gældende for alle, der har en rolle, hvor de har interesse i effektivitet og løbende forbedringer hos software udviklingsteams.
 

FORUDSÆTNINGER

Deltagerne bør kunne bestå Scrum Open testen inden kurset, ellers vil et PSF kursus være mere velegnet.
 

TEST OG CERTIFICERING

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I. Indholdet i kurset dækker også test for certificering til Professional Scrum Master II, som efterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.

Vær opmærksom på at kurset indeholder én test for certificering. Hvis man ikke består i første forsøg, kan man selv købe endnu et forsøg hos Scrum.org

Læs mere om Professional Scrum på ProfessionalScrum.dk

AGENDA

Scrum teori og principper
Scrum er baseret på empirisk proces teori til at styre komplekst arbejde

Scrum Framework 
Alle elementer i Scrum supplerer hinanden til en samlet helhed. Lær om de underliggende formål og principper.

Done og Undone
Vigtigheden af Done og hvordan det påvirker evnen til at kunne leverer ny funktionalitet.

Running a Scrum Project
Agile planlægning og hvordan man arbejder med Product Backloggen

People og Teams
Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige, hvilket er meget anderledes end traditionelle udviklingsgrupper. Team sammensætning, forming, mange projekter.

Scrum Master rollen
Scrum Masteren hjælper hele Scrum teamet med at forstå og bruge Scrum framework til at skabe højere værdi, produktivitet og til at tænke empirisk.

PSM_Badge_Web_405x405.jpg

UNDERVISER

Mads Troels Hansen
Professional Scrum Trainer @ Scrum.org, Professional Agile Coach, Management 3.0 Facilitator

Mads er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har omkring 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien.

Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere.
Mads er bla. certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, Management 3.0 Trainer, Certified Coach og "Training from the Back of the Room" Certified Trainer. Teknikker og principper fra "Training from the Back of the Room" bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne. 


PRAKTISK INFORMATION OG TILMELDING

Hvornår:
Mandag d. 26. september kl. 9-16:30
Tirsdag d. 27.  september kl. 9-16:30

Pris:
9.900 DKK inkl. certificering.  Der vil være forplejning i form af kaffe, te, frokost, frugt og div. snacks. 

Tilmelding:
Hvis du ønsker at betale med betalingskort registrerer du dig øverst på denne side. Ønsker du at tilmelde dig viatilmelder dig ved at kontakte vores event manager event@bestbrains.dk. Herefter vil du modtage en faktura.

Sprog:
Materiale er både på dansk og engelsk og eksamen afholdes på engelsk. Undervisning afholdes på dansk.

Hvor:
Afholdes hos BestBrains A/S
Sankt Gertruds Stræde 5, 3. sal
1129 København K.

BestBrains Course Terms and Conditions


Hr du spørgsmål vedrørende vores Scrum Master Kursus
- Scrum.org Certified Professional Scrum Master?

Contact BestBrains

Please feel free to contact us if you need help or assistance with accommodation.